خانه » انتخاب رشته کنکور » بهترین نرم افزار انتخاب رشته کنکور سراسری

بلاگ الورتبه

اخبار و اطلاعات کنکور رو از اینجا دنبال کن

بهترین نرم افزار انتخاب رشته کنکور سراسری

زمان مطالعه: دقیقه
بهترین نرم افزار انتخاب رشته کنکور

معرفی ۵ نرم افزار انتخاب رشته کنکور رایگان

همانطور که خودتان می دانید و بار ها و بار ها تاکید شده است، انتخاب رشته از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و سرنوشت شما را رقم می زند. بنابراین باید دقت بسیاری در این امر شود چرا که آینده شغلی و تحصیلی شما، وابسته به این انتخاب است. برای انتخاب رشته بهتر، شما لازم است کاملا سنجیده عمل کنید و حتما با کسانی که از بار علمی بالایی برخوردارند، مشورت بگیرید. همچنین نرم افزار های متعددی توسط مراکز آموزشی و فرهنگی ساخته شده است که در امر انتخاب رشته به کمک شما می آید و می تواند راهنمای خوبی برای شما باشد. در این مطلب تیم مشاور کنکور الورتبه سعی دارد شما را با کلیات کارکرد این نرم افزار ها آشنا کرده و به بررسی تعدادی از این نرم افزار ها بپردازد.

نرم افزار انتخاب رشته دقیقا چیکار میکنه؟

نرم افزار های انتخاب رشته، اغلب برای راهنمایی و تخمین قبولی شما در دانشگاه ها طراحی شده است. کارکرد عمومی این نرم افزار ها به این صورت است که شما ابتدا اطلاعات کارنامه خود اعم از رتبه، سهمیه، تراز و … را در این نرم افزار ها وارد می کنید و نرم افزار طبق نتایج سال های گذشته و آخرین رتبه های پذیرفته شده در دانشگاه ها، تخمینی از قبولی شما در دانشگاه ها را اعلام می کند و یک لیست انتخاب رشته در اختیار شما قرار می دهد. البته ناگفته نماند که این داده ها و اطلاعات ارائه شده توسط نرم افزار ها ممکن است با درصدی از خطا نیز همراه باشد.

نرم افزار انتخاب رشته سنجش (بهترین نرم افزار انتخاب رشته کنکور سراسری)

سازمان سنجش، در خصوص کمک به دانش آموزان در امر انتخاب رشته، سامانه ای را طراحی کرده است که شما با استفاده از آن می توانید با توجه به رتبه خود، یک لیست پیشنهادی انتخاب رشته از آن دریافت کنید. از آنجایی که کارنامه شما در اختیار سازمان سنجش می باشد، پس نیازی به وارد کردن اطلاعات کارنامه نیست و تنها با ورود به سامانه و خرید یک سریال اعتباری، می توانید علایق خود را در خصوص رشته و دانشگاه های شهر های مختلف، در آن وارد کنید و یک لیست پیشنهادی انتخاب رشته دریافت کنید. همچنین می توانید تخمینی از قبولی خود را با توجه به آمار قبولی سال های گذشته، مشاهده کنید. از آنجایی که سازمان سنجش به تمامی کارنامه های سال های گذشته دسترسی دارد، می تواند دقیق ترین تخمین از قبولی شما را برایتان شرح دهد.

نرم افزار انتخاب رشته هیوا

نرم افزار هیوا تمامی گروه های آزمایشی را در بر می گیرد و علاوه بر سهمیه مناطق، یک بخش مجزا برای داوطلبان دارای سهمیه ایثارگران ۵ و ۲۵ درصد می باشد. این نرم افزار، سه بخش دارد که شامل موارد زیر می باشد:
۱) قبولی بر اساس رتبه: در این بخش شما می توانید ملاحظه کنید که داوطلبان سال های گذشته که رتبه ای نزدیک به رتبه شما را داشته اند در چه رشته ای و چه دانشگاهی قبول شده اند.
۲) قبولی بر اساس رشته و دانشگاه: در این بخش نیز شما میدتوانید ملاحظه کنید که با چه رتبه ای در دانشگاه و رشته مورد علاقه خود می توانید قبول شوید.
۳) انتخاب رشته بر اساس اطلاعات آزمون های سه سال قبل: در این بخش نیز می توانید یک لیست انتخاب رشته پیشنهادی دریافت کنید و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

نرم افزار انتخاب رشته سه گام

این نرم افزار یکی از نرم افزار هایی است که از دقت بالایی برخوردار است و بر اساس آخرین دفترچه انتخاب رشته ارائه شده توسط سازمان سنجش، به بررسی احتمال قبولی داوطلبان می پردازد. این نرم افزار سهمیه مناطق یک، دو، سه و همچنین سهمیه ایثارگران ۵ درصد را در بر می گیرد. در این نرم افزار نیز مانند نرم افزار های ذکر شده، شما نیاز به وارد کردن اطلاعات کارنامه خود ( رتبه، سهمیه، تراز و …)دارید.
این نرم افزار در چهار حالت، به بررسی احتمال قبولی شما می پردازد که به صورت زیر می باشد :
۱) حتمی: این حالت به این معناست که احتمال قبولی شما در این رشته و دانشگاه بسیار بالا است و در سال های گذشته، افرادی با رتبه بدتر از رتبه شما، در این رشته ها قبول شده اند.
۲) پر احتمال: یعنی افرادی با رتبه ای نزدیک به رتبه شما در این رشته ها قبول شده اند و شما از شانس بالایی برای قبولی برخوردار هستید.
۳) خوش بینانه: یعنی افرادی با رتبه ای بهتر از رتبه شما در سال های گذشته در این رشته ها قبول شده اند و شما اگر بسیار خوش شانس باشید می توانید در این رشته ها قبول شوید و احتمال قبولی شما در آن تقریباً ۵۰ – ۵۰ است.
۴) کم احتمال: یعنی در این رشته ها عملا شانسی برای قبولی ندارید و احتمال قبولی شما بسیار پایین است.

نرم افزار انتخاب رشته تحصیلکو

این نرم افزار برای داوطلبان پنج گروه ریاضی، تجربی، انسانی، زبان و هنر طراحی شده و در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است. در این نرم افزار شما با وارد کردن اطلاعات کارنامه خود، می توانید احتمال قبولی خود را در سه حالت خوش بینانه، بدبینانه و منطقی ملاحظه کنید و برای انتخاب رشته خود، تصمیم معقول تری بگیرید.

این نرم افزار نیز با توجه به داده های سال های گذشته، به بررسی احتمال قبولی شما می پردازد و یک لیست پیشنهادی انتخاب رشته به شما ارائه می دهد. همچنین احتمال خطا نیز در این نرم افزار وجود دارد اما میزان آن بسیار پایین است.

نرم افزار انتخاب رشته گاج

این نرم افزار، برای سه گروه آزمایشی ریاضی، تجربی و انسانی طراحی شده است و سهمیه های مناطق یک، دو و سه را در بر می گیرد. شما با وارد شدن به این نرم افزار، گروه آزمایشی و سهمیه منطقه خود را وارد می کنید و سپس استان هایی که به تحصیل در آنها علاقه دارید را انتخاب می کنید. سپس به ترتیب یک لیست از رشته هایی که به آنها علاقه دارید را ارائه می دهید و رتبه خود در سهمیه را وارد می کنید. نرم افزار با بررسی شرایط شما، اطلاعات قبولی در رشته های مختلف را به شما ارائه می دهد و شما را در انتخاب رشته یاری می کند.
برای انتخاب رشته، تنها به نرم افزار اکتفا کنم؟
توجه داشته باشید که نرم افزار ها تنها برای راهنمایی بیشتر شما می باشد و اغلب دارای خطا هستند. پس نباید معیار انتخاب رشته شما تنها نرم افزار باشد و صرفاً برای راهنمایی باید از آن استفاده نمایید. و حتما از افراد متخصص برای امر انتخاب رشته کمک بگیرید تا بتوانید انتخاب رشته موفقی داشته باشید.
در میان نرم افزار های ذکر شده، تقریباً می توان گفت نرم افزار انتخاب رشته سنجش، به دلیل دارا بودن دقیق اطلاعات آزمون های سال قبل، از دقت بالاتری نسبت به سایر موارد برخوردار است و کمک بیشتری به تخمین رتبه قبولی شما در رشته های مختلف می نماید.

ا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای سهولت در دسترسی به کانال تلگرام الورتبه لطفا کد QR زیر را با گوشی هوشمند خود اسکن کنید و مستقیما وارد کانال تلگرامی شوید

برای سهولت در دسترسی به پیج اینستاگرام الورتبه لطفا کد QR زیر را با گوشی هوشمند خود اسکن کنید و مستقیما وارد پیج ما شوید