بلاگ الورتبه

اخبار و اطلاعات کنکور رو از اینجا دنبال کن

تست تمرینی

زمان مطالعه: دقیقه
تست تمرینی چیست؟

ت مثل تست زنی!!!
برای دانش آموزان کنکوری، تست تمرینی از نان شب هم واجب تر است! همانطور که بار ها و بار ها گفته شده است، موفقیت در کنکور بدون تست زنی اصلا امکان پذیر نخواهد بود. پس بر تمام دانش آموزان کنکوری واجب است، تا با انواع تست زنی ها آشنا باشند و با تمرین مکرر، مهارت خود را در تست زنی افزایش دهند، چرا که راز موفقیتشان در مهارت تست زنی نهفته است.
به طور کلی تست زنی را می توان به سه فاز کلی تقسیم کرد که شامل فاز آموزشی، فاز تمرینی و فاز آزمونی می شود. دانش آموزان باید به طور کامل با این سه فاز آشنا شوند و به ترتیب به انجام آنها بپردازند. در این مطلب با گروه مشاوره کنکور الورتبه همراه شوید تا شما را با تست زنی فاز تمرینی آشنا کنیم.

تست تمرینی چیه؟


تست تمرینی که به آن تست تسلطی نیز گفته می شود، به فازی از تست زنی گفته می شود که پس از تست های آموزشی باید به آن پرداخته شود، تا مشخص شود در مرحله تست اموزشی، به چه مقدار تسلطی دست یافته ایم.
تست زنی تمرینی، بخش مهمی از یادگیری محسوب می شود که می تواند درصد شما را از ۲۰-۳۰ درصد، به ۶۰-۷۰ درصد برساند!
در این مرحله، شما می توانید از تست های آخر هر فصل کتاب های کمک آموزشی استفاده کنید، چرا که تمامی مطالب را شامل می شوند و به خوبی می توانید خودتان را بسنجید.باید بدانید تست تسلطی یک مقدار از تست تمرینی تفاوت دارد که ما در وبلاگ مربوط به تست تسلطی کامل آموزش داده ایم.

هدف از تست تمرینی چیست؟


هدف اصلی از تست زنی تمرینی، تکمیل تسلط بر روی مطالب است. در تست زنی تمرینی، شما باید هر نقطه ضعفی که از بخش تست های آموزشی داشته اید را شناسایی کنید و تلاش بر رفع اشکالات خود داشته باشید تا بتوانید موفقیت لازم را در کنکور کسب کنید.
توصیه می شود میان انجام تست های آموزشی و تمرینی، نگذارید فاصله زیادی بیوفتد و بهتر است یک یا دو روز پس از انجام تست های آموزشی، شروع به تست زنی تمرینی کنید تا بتوانید اشکالات خود را بهتر بازیابی کنید و نقاط ضعفتان را بر طرف کنید.

آیا زمان هر تست تمرینی مهمه؟


در تست زنی تمرینی، همانند تست زنی آموزشی، زمان گرفتن خیلی مهم نیست چرا که هدف تکمیل یادگیری است. اما نباید توقف بیش از حدی در یک تست داشته باشید و پیشنهاد می شود نهایتاً ۳ الی ۵ دقیقه وقت برای هر تست بگذارید.
برای انجام تست های تمرینی، شما می توانید به صورت خوشه ای تست ها را تقسیم بندی کنید و یا به صورت تک تک به انجام تست ها بپردازید. به طور مثال می توانید تست ها را به صورت بسته های ۱۰ یا ۲۰ عددی تقسیم بندی کنید و پس از زدن هر بسته به تحلیل تست ها بپردازید و یا اینکه به صورت تک تک پس از حل هر تست آن را تحلیل کنید.

اگر دنبال افزایش سرعت تست زنی خود هستید این وبلاگ مناسب شماست.

نحوه استفاده از پاسخنامه در تست تمرینی


در این نوع تست زنی، نباید از پاسخنامه غافل شوید اما سعی کنید ابتدا تمام تلاش خود را به کار بگیرید و حدود ۳ الی ۵ دقیقه برای هر تست فکر کنید و آن وقت اگر نتوانستید به پاسخ برسید، به سراغ تست بعدی یا پاسخنامه بروید. اگر به صورت تک به تک پیش می روید، بلافاصله بعد از هر تست به سراغ پاسخنامه بروید و اگر به صورت دسته ای پیش می روید، در انتهای هر دسته به پاسخنامه مراجعه کنید.
فراموش نکنید که استفاده از پاسخنامه، صرفاً باید جهت یادگیری نکات جدید و رفع اشکالات باشد، پس تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا تمامی نکات نهفته شده در پاسخنامه را استخراج و یادداشت کنید.

شما در تست زمان دار در اخر پاسخنامه را چک می کنید اما در تست تمرینی و اموزشی بعد از هر تست باید پاسخنامه را چک کنید.
همچنین پس از مطالعه پاسخنامه، حتما و حتما تست هایی را که در آن ها ناموفق بودید را مجدداً حل کنید و هنگامی که به طور کامل به پاسخ درست رسیدید و اشکال خود را رفع کرده بودید، به سراغ تست های بعدی بروید.

اگر یادگیری عمیقی داشته باشید می توانید تعداد تست تمرینی زیادی حل کنید.این یکی از نکته های مهم در جواب به سوال چگونه روزی ۴۰۰ تا تست بزنیم می باشد.

جمع بندی


در پایان باید به این مطلب اشاره کنیم که فراموش نکنید که تست تمرینی، درواقع تکمیل کننده یادگیری و مکمل تست های آموزشی بوده است. بنابراین پس از حل هر تست، حتما باید اشکالات خود را استخراج کنید و به دنبال دلیل اشتباهات خود بگردید. در کنار رفع اشکال نیز می توانید بر روی سرعت تست زنی خود کار کنید و زمان پاسخگویی به هر تست را به مراتب کاهش دهید.
برای موفقیت در کنکور، مراحل تست زنی را به طور کامل و اصولی انجام دهید و برنامه ریزی مناسب برای هر مرحله داشته باشید، چرا که انجام درست مراحل تست زنی، به مراتب درصد آزمون شما را افزایش خواهد داد.شما می توانید به صورت کامل انواع تست کنکور را در وبلاگی که مشاورین ما اماده کرده اند یاد بگیرید.

نکات مشاوره ای کنکوری

تیم الورتبه سعی کرده است تمام موضوعات مشاوره ای که یک دانش اموز کنکوری نیاز دارد تا بتواند بدون هزینه به این نکات دسترسی داشته باشد به طور رایگان تمام نکات مشاوره ای کنکور را به صورت وبلاگ در سایت خود پوشش میدهد.شما می توانید روزانه به سایت ما سر بزنید و از نکات اموزشی جدید مطلع شوید و روند درس خواندن خود را بهبود دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای سهولت در دسترسی به کانال تلگرام الورتبه لطفا کد QR زیر را با گوشی هوشمند خود اسکن کنید و مستقیما وارد کانال تلگرامی شوید

برای سهولت در دسترسی به پیج اینستاگرام الورتبه لطفا کد QR زیر را با گوشی هوشمند خود اسکن کنید و مستقیما وارد پیج ما شوید